ET samarbejde med os

Udviklingshus med mere end 10 års erfaring i udvikling af både store og små webløsninger

Et sammentømret og effektivt team med forskellige kompetencer

Vi har brugt lang tid på at finde folk med de helt rette kompetencer og mindset, så kunderne ikke skal bekymre sig over, om der nu er de rette tekniske kompetencer med om bord. Vi har en erfaring der gør, at vi altid kan løse kerneopgaven + det løse som altid følger med og opstår undervejs.

Andreas
Lysdal Andersen

Ejer
til hjemmeside andreas2

Andreas
Lysdal Andersen

Ejer
til hjemmeside andreas2

Lasse
Lysdal Andersen

Udvikler
til hjemmeside lasse2

Hurtige og fleksible

Fordi vi er en mindre IT-virksomhed, kan vi udnytte den agilitet der ligger i, at der ikke er langt fra tanke til handling. Som kunde er man derfor ikke bare endnu et projekt, men man bliver en samarbejdspartner, som har stor betydning for os. Det betyder, at vi kan bevare den nære kontakt og relation til vores kunder, at du altid ved, hvem du får fat i, når du ringer og at vi alle har god forståelse for lige netop din sag.

Et samarbejde baseret på overblik, transparens og tryghed

Vores erfaring med softwareudvikling gør, at vi hurtigt kan overskue kompleksiteten i et projekt, hvordan vi skal prioritere udviklingen og de største udfordringer man kan forvente. Vi er med til at skabe overblik, fordi vi udformer hele arkitekturen, estimerer projektet og laver et roadmap over, hvordan vi kommer i mål med systemet.

Der er mange beslutninger, der skal træffes undervejs i et stort IT-projekt, og med en stor teknisk viden og erfaring med risici ved de forskellige teknologier, har vi et stort fokus på, at skabe sikkerhed og tryghed i de valg der skal tages.

Et udviklingsforløb med os

Nedenstående er – i grove træk – hvordan et typisk samarbejde forløber med helt nye kunder. Med længerevarende samarbejder vil man opleve flere iterationer tilbage til kravspecifikationen, da vi er tilhængere af, at man ofte bliver klogere undervejs. På samme måde vil eksisterende kunder ofte kunne springe direkte til udviklingen efter et afklaringsmøde om opgaven.

Indledende møde
Vi afholder et indledende møde, hvor vi afdækker jeres idé, behov og/eller udfordring. Er det en opgave vi kan løse? Vi finder ud af om projektet skal modnes gennem potentielle workshops koncepter for at specificere projektet, eller om I allerede selv har arbejdet med at specificere projektet.
Kravspecificering og estimering
Her vil I blive præsenteret for jeres projektleder gennem forløbet, som er den person, I vil have den primære kontakt til ift. tidsplan, spørgsmål og lign. Vi samarbejder om at opbygge en kravspecifikation over de forskellige dele af systemet, hvis I ikke selv har udarbejdet denne. Efter dette kan vi give et realistisk estimat og dermed tilbud på projektet.
Opstart
Kravspecifikation og tilbud godkendes og underskrives, og projektet planlægges ind i et projektstyringsværktøj, som vi deler under hele processen. Her kan I se backloggen for projektet, så I får mulighed for at strukturere rækkefølgen på arbejdsopgaver. Dermed udvikler vi altid den funktionalitet, som giver mest værdi for jer. En test server sættes op til facilitering af løbende feedback og tests mellem jer, (evt. designerne) og os gennem projektets fremgang.
Udvikling
Vi arbejder i sprints af to ugers varighed, som planlægges forud baseret på vores roadmap og eventuelle ændringer i opgavers prioriteringer. Under sprints holdes testserveren løbende opdateret med ny udvikling, så I hele tiden kan tilgå løsningen og kan teste nye funktionaliteter med det samme. I modtager sprintrapporter, som viser hvilken funktionalitet der er implementeret i sprintet, samt hvilke der er tilbage.
Test
I denne fase fortsætter vi med at køre med sprints, dog med plads til lidt løsere planlægning, så vi hurtigt kan rykke på de vigtigste ting.
Evt. drift
Efter løsningen går live tilbyder vi at drifte løsningen, inkl. hosting og vedligehold samt videreudvikling.

Interesseret i at vide mere om vores services, eller vil du have et tilbud?