service stack

Specialiseret udvikling

Vi oplever en stor efterspørgsel på branchespecifikke løsninger, der kan imødekomme unikke behov hos virksomheder. Vi ser at flere og flere virksomheder eller hele brancher har unikke arbejdsprocesser, som skal understøttes af IT. Det er ofte virksomheder, som har benyttet standard systemer i nogen tid, men simpelthen oplever mere besvær end gavn, fordi de ikke er tilpasset til deres arbejdsgange. Det kan også være manuelle processer, hvor der bare ikke er nogle standard it-løsninger, som kan løse opgaven. Netop derfor synes vi det er utrolig spændende at udvikle skræddersyede systemer, som opfylder kundebehov og effektiviserer arbejdet.

Web Applikationer

Vi udvikler ofte løsninger der indeholder en administrator platform, som ofte tilgås via browseren på computeren. Dertil kobles der en web applikation til løsningen i et andet interface, som kan tilgås direkte fra eksempelvis medarbejdernes telefon. Det smarte ved disse løsninger er fleksibiliten i, hvor og hvordan man vil bruge systemet, samt at det er det samme data som begge platforme tilgår, men med et skræddersyet og differentieret interface der imødekommer forskellige behov og brug af den data. 

SaaS løsninger

Vi har udviklet og driftet Software-as-a-Service løsninger i over 7 år til både større og mindre budgetter. Det betyder, at vi har stor erfaring med at rådgive om, hvordan vi sammen kan få skabt det bedst mulige produkt inden for et budget. Vi indgår her som en teknisk sparringspartner, og har også hjulpet flere af vores kunder med funding og strategiske tekniske beslutninger. Vi tilbyder fordelagtige klippekorts løsninger, som kan skræddersyes efter behov, og som sikrer, at vi allokerer et bestemt antal timer til dit projekt. Tag fat i os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med et SaaS projekt.

Programmering i særklasse

På grund af vores erfaring men også passion for softwareudvikling har vi valgt at specialisere os i skræddersyede forretningskritiske webapplikationer, og udvikler komplekse applikationer med fokus på høj kvalitet. Vi tager projekter fra idé til realitet og tilbyder en yderst fokuseret, kosteffektiv og pålidelig softwareudvikling. Vi vil kun levere udvikling af højeste kvalitet, hvor kundernes behov er i fokus – og hvor man ikke kan sætte en finger på effektivitet og kvalitet af koden. Det kan vi fordi vi altid videreudvikler og uddanner os selv, og udvikler kun projekter i moderne og kvalitetssikrede frameworks – noget vi ikke går på kompromis med.

Digitalisering af processer

Vi har stor erfaring med løsninger der understøtter og effektiviserer specifikke arbejdsgange i virksomheder. Mange standardiserede og ensartet processer kan optimeres eller automatiseres ved hjælp af IT. Det kan eksempelvis være automatisk bestilling af produkter, automatisering af tilmeldinger, vagt- og medarbejderstyring, datainput fra et system til et andet – der er næsten ikke nogen begrænsning på, hvad der kan digitaliseres. Men det er vigtigt at fokusere på det mest værdiskabende, som oftest vil være det der koster længst tid og energi i virksomheden.

Teknisk rådgivning

Vores branche er et hurtigt udviklende felt, hvor der konstant opfindes bedre måder at gøre tingene på, nye teknologier og trends. Netop derfor er et udforskende mindset et must hos os, hvor vi altid arbejder med at forny os selv, som baner vej for nye teknologiske muligheder i vores løsninger. Det giver også en stor teknisk viden og erfaring med de risici der er ved forskellige teknologier, som kan være med til at skabe sikkerhed og tryghed, i de valg der skal tages i et stort IT projekt.

/ IoT
/ Systemarkitektur
/ Teknisk road map
/ API services
/ GDPR
/ Digitalisering & automatisering
/ MVP
/ Data- og brugerflows