Sølund Musik-Festival er verdens største musikfestival for mennesker med udviklingshandicap samt deres ledsagere. Vi har stået for udvikling af et specieldesignet billetbestillings- og udleveringssystem, samt digitalisering af nogle af festivalens førhen manuelle processer.

Projektets detaljer

kunde: Sølund Musik-Festival

hvornår: 2017 – igangværende

løsning: SPECIALUDVIKLET BILLETSYSTEM, INTEGRATION MED EAN-betaling, automatisering af manuelle processer

Tæt og agilt samarbejde

Sølund Musik-Festivals medarbejdere brugte førhen mange forskellige systemer, som fx Excel og Access databaser, til at håndtere interne arbejdsprocesser.

Da festivalen er drevet af nogle fantastiske ildsjæle, skal de ikke bruge en masse energi på at holde styr på flere forskellige systemer. Vi har derfor været med til at hjælpe med at digitalisere og automatisere flere manuelle arbejdsprocesser, så medarbejderne kan fokusere 100% på det værdiskabende arbejde.

Købsflow

Eksisterende løsninger på markedet ville koste et gebyr pr. billet, uden at imødekomme Sølunds krav til brugervenlighed. Lets Make IT har derfor udviklet et unikt købsflow for billetter grundet et behov for at imødekomme gæsters særlige behov for brugervenlighed og en helt simpel bestillingstilgang.

Integrationer

Vi har udviklet et billethåndteringssystem der passer 100% til Sølund Musik Festival’s krav til blandt andet EAN betaling og mad- og teltplads billetter. Løsningen håndterer stregkoderlæsere og en direkte integration til de solgte billetter.

Flere cases