Alertsystems udvikler, fremstiller og distribuerer førende løsninger til bekæmpelse af organiseret detailkriminalitet.

Vi har udviklet en løsning til Alertsystems til indsamling  af data og fjernstyring af fysiske enheder rundt omkring i hele verdenen. 

Projektets detaljer

kunde: AlertSystems

hvornår: 2018 – igangværende

løsning: Progressive webapp, systempanel til bruger- og licensstyring

Tools/tech: AnGular, Ionic, Laravel, Google Cloud, MQTT

IoT løsning på tværs af landegrænser

Alertsystems har enheder i mange forskellige lande, og teknikere kan derfor risikere at skulle køre rigtig langt for at tilse og kalibrere installationerne. Med denne løsning kan de dog overvåge live data fra enhederne og fjernstyre eksempelvis følsomheden, så de slipper for potentielt mange timers kørsel ud til enhedernes placeringer.

Realtidskommunikation

Løsningen har krævet håndtering af både lokal og remote forbindelser. En central del af løsningen har derfor også været at bruge MQTT message broker. Protokollen er IoT venlig og sparer på datamængden sendt til og fra enhederne. Det har været specielt vigtigt i en løsning til Alertsystems, da deres enheder er placeret i mange forskellige lande, hvilket hurtigt kan blive dyrt, hvis ikke datamængden kontrolleres.

Rådgivning & strategiudvikling

Vi har integreret direkte med alt Alertsystems hardware. Det har krævet, at vi har været med som en teknisk IT samarbejdspartner, hvor vi blandt andet har hjulpet og udviklet, hvorledes deres fysiske enheder skulle forbindes til en skalerbar og online løsning ved hjælp af Google Cloud.

Flere cases