CPC Tracking er en dansk IT virksomhed som leverer løsninger inden for transportovervågning, planlægning, sikkerhed, vedligeholdelse, projektstyring, optimering og omkostningsreduktioner.

Igennem flere år har Lets Make IT haft ansvaret for udvikling og drift af det tekniske setup til CPC’s asset-tracking.

Projektets detaljer

kunde: CPC Tracking

hvornår: 2014 – igangværende

løsning: IOT, TRACKING OG SIKKERHEDSSYSTEM, DOKUMENTATION

Opdateringer i realtid

IT-systemet indsamler data fra gps-trackere og sensor-input hos kunderne, og kan i real-tid sende sikkerheds undretninger ud, hvis et togsæt krydser de tilladte arbejdsområder.

GIS løsning og dokumentation

Der er lagt custom overlays på kortet for at berige kort data til netop spornetværket i Danmark og resten af norden. Løsningen imødekommer dokumentationskrav til sikkerhed og diagnose til service og reparationer.

Login via web-portal

CPC Tracking’s kunder kan logge ind på deres web-portal og hurtigt danne sig et overblik over, hvor alle deres togsæt og entreprenørmaskiner befinder sig, hvornår de skal serviceres og hvor de er på vej hen.

Teknisk opsætning

Løsningen modtager dagligt live informationer hvert 5. sekund fra hver af de mange trackere. Live data’en bliver bearbejdet i realtid til eksempelvis geofence notifikationer og bruges senere til udformning af rapporter. Løsningen er opsat på Amazon Web Services.

På backenden kører løsningen i PHP-frameworket Laravel – en af vores spidskompetencer, og frontenden er udviklet som en Single Page Webapp (SPA).

Flere cases