Temponizer hjælper vikarbureauer med at optimere deres forretning ved at effektivisere arbejdsprocesser, sikre besparelser og øge dækningsbidraget.

Løsningen er et all-in-one system mellem administrationen, vagtplanlæggere og vagttagere. Med appen aftages vagter, og konflikter løses med den indbyggede realtids kommunikation. Løsingen bruges dagligt af 80.000 brugere.

Projektets detaljer

kunde: Temponizer

hvornår: 2017 – 2019

løsning: Whitelabel app

100% Cloud

Hos Lets Make IT tror vi på, at vejen frem er løsninger i skyen, som rummer fremtidige skaleringsudfordringer og oppetidssikringer. Temponizer’s løsning også er 100% cloudbaseret. Løsningen er derfor en whitelabel app, som integrerer til deres interne system via en API, og som Temponizer kan bruge som base til forskellige platforme.

Alt-i-en løsning

Løsningen indeholder vikardatabase, database for kunder, afdelinger, mødesteder og kontaktpersoner. Den helt centrale funktion i løsningen er kalenderdelen, hvor rådighed, ferie, sygdom og eventuelt arbejde hos anden arbejdsgiver bliver registreret. Kalenderen danner grundlag for alle søgninger når en vikar knyttes til en vagt.

Cross platform app

Løsningen bygger på Ionic’s cross-platform, således at det virker på tværs af alle apps indenfor mobil, web og desktop med én enkel delt kodebase. Det gør løsningen særdeles hybrid med muligheden for hurtig time-to-market og letter udviklingen ved at ikke vedligeholde separate kodebaser. Ionic er desuden udviklet med Angular, som er vores spidskompentence.

Andreas har været den primære kontaktperson igennem hele forløbet.

Flere cases